Nieuws Protestantse Gemeente Sleen

28 aug 2020
Dit jaar starten wij met een jaarprogramma voor alle kinderen en jongeren van basis- en voortgezet onderwijs met leuke activiteiten, genaamd de kindercarrousel en jongerencarrousel. De eerste activiteiten beginnen in het startweekend. (Zie voor de overige activiteiten in het jaarboekje, of houd de website van PG-Sleen in de gaten) Alle activiteiten die dit jaar plaatsvinden hebben te maken met het thema "het goede leven”. 

"De Kindercarrousel”. Eén keer in de maand hebben de basisschoolkinderen een gezellige zondagochtend, van 9.30 uur tot 11.30 uur, in/rond Ons Centrum of Ontmoetingskerk. Op zondag 13 september gaan we in Ons Centrum aan de slag met een vlinderhuisje of een vogelhuisje. Knutsel hem zelf in elkaar, geef het een mooi kleurtje en hang hem thuis in je tuin. Je moet je wel van tevoren aanmelden. Stuur dan voor 6 september een mailtje naar Hanneke ter Veld: hjterveld@hotmail.com. 

"De Jongerencarrousel”. Voor de jeugd vanaf 12 (t/m 18 jaar) hebben we ook iets heel leuks bedacht, Heb je altijd al eens Sleen van bovenaf willen bekijken? Dan is dit je kans. Je kunt zaterdagmiddag 12 september (vanaf 14.30 uur) of zondagmorgen 13 september (vanaf 10 uur) onder leiding van Harmke Jansen helemaal naar boven klimmen. De toren is in totaal 64 m hoog. Als je alle trappen hebt gehad ben je 6 minuten bezig. We gaan in kleine groepjes van 4 personen naar boven. Lijkt het je leuk? Mail dan naar Reind Katerberg: r.katerberg@planet.nl of naar Annet Veuger: annet@corporaterem.nl Graag opgave voor 10 september. Opgeven is verplicht ivm de RIVM maatregelen. Je beklimt de toren op eigen risico en bij te veel opgave worden er extra data gepland.

460031 bezoekers (764939 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress