29 april opening Bosbad

02 apr 2023
Zaterdag 29 april gaat Bosbad Noord-Sleen weer open!
De vrijwilligers zijn al weer druk bezig met alles mooi maken voor het nieuwe seizoen. Het team is compleet en 7 april gaat het water het bad in. Bosbad Noord-Sleen is er weer klaar voor om vanaf 29 april iedereen weer te verwelkomen!

Abonnementen en seizoenskaarten voor sport- en zwemlessen
Vanaf nu kunnen er weer abonnementen en seizoenskaarten voor sport- en zwemlessen besteld worden op www.bosbadnoordsleen.nl/abonnementen-2023. Abonnementen zijn tot en met 29 april te bestellen voor de voorverkoopprijs.                                                                                                     
Wil je weten welke sport- en zwemlessen het Bosbad dit seizoen aanbiedt? Neem een kijkje op http://www.bosbadnoordsleen.nl/zwemlessen

22 april is het weer Blue Saturday!
Maar let op, zaterdag 22 april, is het weer BLUE SATURDAY! Op die dag koop je je  abonnement(en) en seizoenskaarten voor sport- en zwemlessen met 15% korting! Voor abonnementen gaat deze korting zelfs van de voorverkoopprijs af!     
 
Vrienden van het Bosbad                                                     
Het Bosbad krijgt elk seizoen best veel vragen van mensen/bedrijven die ons bad willen steunen. Daarom is er nu op de site de knop 'Steun ons bad'. Hier kun je Vrienden van het Bosbad worden (als particulier, maar natuurlijk ook zakelijk), door een eenmalige of jaarlijkse donatie te doen en/of je bedrijf aanmelden als bordsponsor. 

Terug

654035 bezoekers (1084322 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress