Sportspeeltuin gaat na pilot door

10 aug 2023

 

Sportspeeltuin krijgt vervolg na succesvolle pilot!

Volleybalclub Sleen, VV Sleen, Gymvereniging Sleen, Handbalvereniging Exito en Bosbad Noord-Sleen hebben in juni jl. de handen in 1 geslagen om een pilot van de Sportspeeltuin op te zetten. Dit was zo’n succes, dat deze pilot omgezet wordt in een heel jaar Sportspeeltuin! Een prachtige samenwerking!

 

Wat is de Sportspeeltuin                               

De Sportspeeltuin is een programma voor kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool, waarbij ze tijdens de lessen vooral lekker aan het spelen en bewegen zijn, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. Allerlei grondvormen van bewegen komen aan de orde, zoals balanceren, klimmen, springen, rennen, gooien en vangen. Het streven is om kinderen goed te leren bewegen, voordat ze goed leren sporten om zo een leven lang plezier in bewegen en sport te creëren.

 

Wanneer is de Sportspeeltuin?                     

Elke woensdagmiddag, m.u.v. de woensdagmiddagen in de schoolvakanties, van 6 september 2023 t/m juni 2024, van 16 tot 17 uur. Afwisselend zullen de lessen plaatsvinden in de Sporthal, op het terrein achter de sporthal (bij de Pannakooi) of van de voetbal en op het terrein van Bosbad Noord-Sleen. Bij mooi weer, wordt seizoen 2023/2024 afgetrapt bij het Bosbad.

 

Kosten sportspeeltuin?                                                                                                                     

De kosten bedragen 50 euro per kind voor een half seizoen. Na aanmelding worden de kosten op 1 september en 1 februari automatisch geïncasseerd. Dit gebeurt tot wederopzegging of tot het moment dat het kind naar groep 3 gaat.

                                                                                                                                                              

Hoe geef je je kind op?

Je kunt je kind opgeven door de QR-code te scannen en het formulier in te vullen. Na je aanmelding krijg je, vlak voor de start van de Sportspeeltuin, via Whatsapp bericht waar de eerste les plaatsvindt.

 

Heb je nog vragen?                                                                                                           

Neem contact op met Ans Hegen, via gvsleen@hotmail.com


 

.

Terug

653981 bezoekers (1084251 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress