Afsluiting seizoen Bosbad

03 sep 2020
Afsluiting seizoen
Zondag 6 september is de laatste dag van dit seizoen. En dat sluiten we natuurlijk weer zo gezellig mogelijk af. 

Vrijdag
Vrijdagochtend hebben we koffie en krentewegge voor onze trouwe trimzwemmers.

Zondag
Zondag kun je je laatste duik voor dit jaar komen nemen. Tussen 15.00 en 16.00 uur gaat de stop eruit! Voor onze vrijwilligers hebben we dan nog de 'het-bad-is-bijna-leeg-borrel'.  

Bedankt!
Het was een bijzonder seizoen. In april hebben we ons afgevraagd of we dit seizoen überhaupt nog open konden. Uiteindelijk kon het toch, met een hoop extra maatregelen en begrip van jullie kant. Daarvoor willen we jullie graag bedanken!

Financieel gezien is het een lastig seizoen, maar we vonden ook onze maatschappelijke rol heel belangrijk. We willen als Bosbad een plek zijn waar je lekker kunt bewegen, waar de jeugd kan afspreken en waar je een fijne dag kunt hebben, zeker in deze tijd. En jullie reacties en steun maakten het meer dan de moeite waard om toch open te gaan! We verkochten meer abonnementen dan verwacht, waren heel wat dagen 'uitverkocht' en hoorden van veel van onze gasten dat ze blij waren dat ze nu toch naar het zwembad konden. 

Het ticketsysteem was voor iedereen even wennen. Maar met de hulp van Eventree en jullie begrip voor het moeten reserveren van een plek konden we alles toch soepel laten verlopen. 

Nu het seizoen straks is afgelopen gaan we kijken wat er dit jaar goed ging en wat we hebben geleerd. We gaan nadenken over volgend jaar, al weten we nog niet hoe de wereld er op dat moment uitziet, en ons voorbereiden op hopelijk een mooi seizoen in 2021. 

Heb je nog vragen, opmerkingen op tips voor ons over dit seizoen? Laat het ons dan vooral weten, alle input kunnen we gebruiken in onze voorbereidingen voor volgend jaar. Je kunt dit sturen naar info@bosbadnoordsleen.nl
460057 bezoekers (764973 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress