Bericht van de Stichting Volkfeest Noord-Sleen

10 apr 2021

Aan alle nieuwe bewoners en donateurs van Stichting Volksfeest Noord-Sleen

Nog steeds in de ban van corona hebben we in december helaas moeten besluiten om het uitgestelde Volksfeest ook dit jaar niet door te laten gaan. Gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus een juiste keuze, maar we vinden het nog steeds jammer aangezien dit feest altijd een mooie gelegenheid is om samen met onze donateurs een geweldig mooi feest te vieren en om de nieuwe bewoners beter te leren kennen en te betrekken bij ons mooie dorp.

Nieuwe bewoners Noord-Sleen
Om in 2024 weer een mooi feestweekend te kunnen geven hebben we natuurlijk donateurs nodig. Daarom zullen wij deze maand bij de nieuwe bewoners aan de deur komen om te vragen of ze donateur willen worden. Het donateursgeld bedraagt € 8,00 per donateur per jaar.

De bestaande donateurs incasseren we weer vanaf 2023, omdat die al bijgedragen hebben aan het afgelaste volksfeest van 2020, maar doordat wij verwachten dat het feest in 2024 duurder zal worden (onder meer vanwege de inflatie, hogere tent- en muziekkosten en aanvullende beveiligingsmaatregelen) zullen we de laatste twee jaar wel incasseren zodat wij de huidige contributie voor de komende editie niet hoeven te verhogen.

Vragen?
Heeft u nog vragen? U kunt hiervoor altijd één van de bestuursleden benaderen of een mail sturen naar volksfeestnoordsleen@gmail.com.

Wij hopen veel nieuwe enthousiaste donateurs erbij te krijgen om in 2024 weer een mooi volksfeest te  kunnen organiseren.

Bestuur Stichting Volksfeest Noord-Sleen
Harm Hof, Wytze Kooistra, Anita Oosting, Marcel Komduur, Jannie Ruinemans, Ronald Haan,
Erwin Stremmelaar, Marlijn Wilting

503676 bezoekers (832955 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress