Bosbad Noord-Sleen gaat open

21 mei 2020
De kraan staat aan! Op dinsdag 2 juni gaat het Bosbad open! De medewerkers en het bestuur hebben veel zin om iedereen weer te ontvangen in het mooie Bosbad! Begrijpelijk is dat het een ander seizoen wordt dan anders. Komende week wordt alle informatie gedeeld over hoe het komende seizoen aangepakt wordt. Hou daarom zowel deze website als die van het Bosbad, de mail en de sociale media in de gaten.
Uit het persbericht:
Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus begon het seizoen niet zoals gepland op 28 april, maar in juni, juli en augustus kun je wel lekker komen zwemmen in het bosbad. Er gelden wel extra maatregelen en bezoekers moeten vooraf online een pIek reserveren. 
Voorzitter Jan Roelof Kunstman: "Het wordt anders dan andere jaren, maar ik ben blij dat we onze bezoekers toch de kans kunnen bieden om te komen zwemmen in ons mooie bosbad. Er zijn extra maatregelen nodig en spontaan langskomen kan dit jaar helaas niet. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze gasten begrijpen dat dit nodig is om het bad te kunnen openen. Voordat we op 2 juni opengaan houden we nog een test om ons personeel te laten oefenen en te kijken of de routes en aanwijzingen logisch zijn. Samen gaan we er ondanks alles een mooi seizoen van maken!"
Reserveren:
Door de maatregelen rondom het coronavirus is er voor maximaal 150 zwemmers tegelijk plek in het zwembad. Deze bezoekers zijn welkom in vaste tijdsblokken. Deze blokken kunnen mensen online reserveren. Heb je een abonnement, dan kun je dit bij de reservering aangeven en is je plek gratis. Maar ook als je geen abonnement hebt kun je online een kaartje kopen.
Maatregelen in het bad:
In het zwembad gelden extra maatregelen. ledereen moet voldoende afstand houden, je kunt niet bij het bad douchen en het verzoek is om zo min mogelijk gebruik te maken van kleedruimtes en toiletten. Alle maatregelen zijn te vinden op de website van het bosbad.
Alle informatie over de maatregelen, het kopen van abonnementen of het reserveren van kaarten is te vinden via www.bosbadnoordsleen.nl

449582 bezoekers (749494 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress