Computercursus

08 jan 2020

Digitaal is voor ons allemaal. Steeds meer zaken regel je (alleen nog maar) digitaal. Denk aan overheidszaken, zoals het aanvragen van huurtoeslag of belastingzaken. Maar ook contact houden met familie en vrienden verloopt vaak digitaal. En wat dacht je van boodschappen doen in de supermarkt.


Tegenwoordig heeft iedereen een DigiD nodig om zelf overheidszaken online te regelen. Vind je het lastig, maar wil je het wel graag zelf doen? Dan is de cursus Aan de slag met je DigiD iets voor jou. 


 


Ben je nog niet zover. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Ben je een echte beginner. Je bent niet de enige! Niet iedereen is even handig met de computer. De cursus Klik & Tik helpt je -stap voor stap - vaardig te worden met de computer en internet. In ieders eigen tempo en in een gemoedelijke sfeer. Echt iets voor jou? De Klik & Tik cursus wordt iedere dinsdagmorgen van 9.30-11.30 gegeven. De duur van de cursus is afhankelijk van je eigen tempo en ontwikkeling. Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek of kom een keertje kijken bij de cursus op dinsdagmorgen. 


Ook kun je voor al je vragen en problemen op digitaal gebied terecht op de eerste woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur in het Tabletcafé in de bibliotheek.


 

440804 bezoekers (733867 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress