Dag van het Dorp

20 jun 2022
Waarschijnlijk hebben veel inwoners van Noord-Sleen er al iets over gehoord, maar het wordt tijd dat iedereen er van weet: zaterdag 17 september gaat dit jaar uitgeroepen worden tot "de Dag van Noord-Sleen"! Op deze middag en avond is het de bedoeling dat de inwoners van Noord-Sleen kunnen genieten van al het goeds dat ons dorp te bieden heeft. Uit cijfers blijkt namelijk dat de afgelopen 4 jaar ruim 25% van de totale bewoners, nieuw in het dorp zijn komen wonen. Wellicht weet nog iedereen wat er mogelijk is, in en rond het dorp. Om dit te laten zien is de gedachte ontstaan om de verschillende commissies en verenigingen die ons dorp kent de kans te geven zich te laten zien in een tent die opgesteld zal zijn op het terrein van Wielens.

Naast het etaleren van de verschillende verenigingen zullen er nog meer activiteiten georganiseerd worden, zal er 's middags een spelletjesmiddag georganiseerd worden voor jong en oud. Daarnaast zal er in de ochtend een (jong)veekeuring plaats vinden, georganiseerd door de plaatselijke fokstudieclub ter ere van het 50 jarig jubileum van deze club.
Tegen de avond zal er iets te eten zijn, en vanaf 21:00 uur zal er een DJ zorgen voor sfeer en muziek in de tent.

Nadere informatie over deze dag zal op verschillende manieren gedeeld worden, maar het is in ieder geval handig om deze datum op de kalender te noteren!
Terug

624322 bezoekers (1037048 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress