Een moment van afleiding in deze zorgelijke tijd

28 mrt 2020
Een mooi initiatief van Marina Delsink uit ons dorp.
Speciaal in deze zorgelijke tijd nam zij met haar beide honden een Heelwork to Music routine op, om enige steun te bieden aan een ieder die dat kan gebruiken.

Marina:
Met mijn 6-jarige Groenendaeler Liam maakte ik een routine op Samen zijn van Waylon, Willeke en Wibi.
Samen zijn, wederzijds vertrouwen en begrip, dat zijn bij uitstek thema's waar het bij Heelwork to Music om draait.
In de samenleving momenteel fysiek op afstand, maar dat doet niets af aan het gevoel van verbondenheid dat wij allemaal, ieder op zijn eigen manier, een ander kunnen geven.
Liam werd vorig jaar de reservekampioen tijdens het NK. Hij maakt dit jaar deel uit van het team dat Nederland mag vertegenwoordigen op het WK (al moeten we natuurlijk afwachten hoe dat gaat lopen...)
 
Video Liam: https://youtu.be/OOXH8geA_EU
 
Met mijn, inmiddels gepensioneerde 12,5 jarige Tervuerense Herder Gwydion maakte ik een routine op Love Rescue Me van U2.
Met Gwydion heb ik jarenlang een prachtige sportcarriere mogen hebben in binnen-en buitenland. We hebben heel veel meegemaakt samen, mooie avonturen beleefd, leuke uitdagingen aangegaan en bijzondere resultaten mogen behalen. Gwydion is maar liefst 6 jaar op rij de Nederlands Kampioen geweest en heeft tijdens diverse EK's de finale mogen behalen.
En momenteel prijs ik mij zeer gelukkig dat hij nog zo fit is en we nog elke dag van hem kunnen genieten én dat ik nog elke dag met hem kan trainen.
 
Video Gwydion: https://youtu.be/-_zNh9Rmc_M
 
Afgelopen week heb ik met beide honden een demonstratie mogen verzorgen bij een zorgcentrum, zodat de geïsoleerde bewoners toch even een moment van afleiding hadden. Dit werd bijzonder op prijs gesteld en heeft mijzelf ook erg geraakt. Ik ben ontzettend trots op mijn honden omdat ik altijd een beroep op ze mag doen en ze zich ten volle zullen inzetten.
 
Geniet van ze!!
Terug

704371 bezoekers (1160580 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress