Kerstpakketten actie 2022

26 nov 2022
De Protestantse Gemeente Sleen organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met  Maatschappelijk Welzijn Coevorden een kerstpakkettenactie. Juist dit jaar is dit extra nodig. Steeds meer mensen worden geconfronteerd met stijgende prijzen. Er is een groep mensen, ook in onze omgeving die niet meer weet hoe ze de boodschappen moeten betalen. De maand december is dan helemaal een zware maand om door te komen.  
Het zou mooi zijn als we met uw hulp deze mensen een extraatje kunnen bieden.
De Diaconie vraagt hiervoor het volgende van u: u kunt een kant-en-klaar pakket af  leveren bij de Diaconie, of artikelen beschikbaar stellen waaruit we zelf een pakket samenstellen. 
U kunt hierbij De Protestantse Gemeente Sleen organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met  Maatschappelijk Welzijn Coevorden een kerstpakkettenactie. denken aan koffie, thee, koekjes, chips,  chocolade, cacaopoeder, rijst, spaghetti, soep, suiker, noten, rozijnen,  zeep, shampoo, douchegel, conditioner, tandpasta, snoep.
De volgende artikelen zullen we NIET opnemen in de pakketten: alcoholische dranken, rookwaren, vers producten, kleding en producten met een houdbaarheidsdatum korter dan 25 januari 2023.
Kant-en-klare pakketten worden door ons gecontroleerd voordat ze worden uitgedeeld. Het kan zijn dat we besluiten om de samenstelling van die pakketten te veranderen.

Inleveren: U kunt uw bijdrage afleveren in de mand die vanaf 27 november in de toren van de Dorpskerk in Sleen staat. De Dorpskerk is dagelijks geopend, dus u kunt hier elke dag terecht.
Het is ook mogelijk om in te leveren bij Jans Kiers, de Hoek 4 in Erm of bij Sieger van der Laan, Boerhoornstraat 12 te Noord Sleen.  U kunt uw producten inleveren tot uiterlijk 14 december. 
Maakt u liever een financiële bijdrage over? Dat kan natuurlijk op het bankrekeningnummer van de Diaconie: NL83 RABO 0159 2818 73 . Wilt u wel bij de omschrijving vermelden: kerstpakketten 2022?
Namens de Diaconie Protestantse Gemeente Sleen en Maatschappelijk Welzijn Coevorden alvast hartelijk bedankt.
Voor meer informatie kunt u mailen met: diaconie@pgsleen.nl

Terug

654009 bezoekers (1084293 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress