Netwerkcafé Sleen bestaat 5 jaar

27 mrt 2020
Op 1 april 2015 hield het Netwerkcafé Sleen de eerste bijeenkomst. Dat betekent op 1 april aanstaande een eerste lustrum. Voor het vijfjarig bestaan is een feestelijk programma samengesteld. Op vrijdag 27 maart zou het jubileumfeest bij Theater de Deel plaatsvinden. Door de coronacrisis is het feest nu uitgesteld tot 5 juni.
Twee programmaonderdelen voor die avond staan al vast. Rien en Edel Prinsen van Krokettenkunst uit Nieuw-Weerdinge houden hun ondernemersverhaal. Zij verkopen kroketten in hun snackbar die omgetoverd is naar Krokettenkunst en leveren aan horeca. Bezoekers kunnen die avond ook proeven. De krokettenkoning kiest drie van de ongeveer 50 soorten die ze leveren en neemt ze in de vorm van hunebedden mee naar Sleen.
Muzikaal wordt het ook een feestje: Hannah Mae, singer-songwriter uit Weerdinge, komt een aantal liedjes voor ons zingen. Hannah is 21 en geniet inmiddels landelijke bekendheid. Ze werkt samen met Ilse de Lange en Daniel Lohues.
Het belooft een speciale avond te worden. Ben je ondernemer in Sleen, Diphoorn, Erm of Noord-Sleen of woon je hier en heb je elders een bedrijf? Het Netwerkcafé Sleen is er voor al die ondernemers. De avond kost 10 euro (koffie, kroketjes en drie drankjes inbegrepen), is bij Theater De Deel en begint om 20.00 uur.
Aanmelden kan via info@netwerkcafesleen.nl.
Logo en website
Waardering voor de activiteiten zijn er van de Gemeente Coevorden. Zij dragen bij aan de kosten van deze avond en in samenwerking is er een logo gemaakt. Met het nieuwe logo als basis werken we aan een eigen website: www.netwerkcafesleen.nl. De site komt op 1 april aanstaande online. De datum dat het op de kop af 5 jaar geleden is dat het Netwerkcafé Sleen gestart is.
De organisatoren
Gerard de Haan, Astrid Wemmenhove en Géke Mennink
Terug

698936 bezoekers (1152217 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress