Vacature bij het Bosbad

19 nov 2022
Op dit moment bestaat het team van toezichthouders uit drie personen. Nicole, Ingrid en Riekus kennen jullie ongetwijfeld allemaal! Maar voor de komende seizoenen is dit te weinig. Met drie mensen zijn we erg kwetsbaar. En hoe zonde zou het zijn als jullie niet kunnen zwemmen, omdat er geen personeel beschikbaar is?

Daarom gaan we op zoek naar een nieuwe collega, en misschien ben jij dat wel! Of ken je iemand? Wij vinden ons werk namelijk zo leuk, dat we ons niet kunnen voorstellen dat we niet nog iemand kunnen vinden die daar ook blij van wordt.

Je hoeft geen opleiding te hebben gedaan om voor deze mooie (betaalde) baan in aanmerking te komen. Als we iemand vinden die geschikt en enthousiast is, dan kan hij of zij in de winter en/of het voorjaar de opleiding gaan volgen. Net als Nicole, Ingrid en Riekus dat in de afgelopen jaren hebben gedaan. Ook zij deden hiervoor iets heel anders. De opleiding betalen wij. Het kost je een paar maanden ongeveer 1 á 2 uur in de week. Je krijg onder andere les in zwemmend redden, EHBO en BHV.

Wat doet een toezichthouder?
Je zorgt dat onze gasten altijd veilig kunnen zwemmen. Als het nodig is ben je daarbij doortastend en duidelijk. Daarnaast doe je watermetingen, maak je schoon rondom het bad en in de kleedkamers en douches en toiletten. Ons doel is om gasten onbezorgd te laten genieten. Gastvrijheid en betrokkenheid bij onze gasten, vrijwilligers en collega's is daarbij ontzettend belangrijk.

Wie zoeken we?

Iemand die zin heeft om iets nieuws te leren
Iemand die proactief is, en makkelijk praat
Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Iemand die flexibel is
Iemand zelfstandig kan werken
Iemand die minimaal 22 jaar oud is (verder ben je nooit te oud om te leren).

Wanneer werk je?
Ons bad is geopend van eind april tot begin september. We zoeken iemand die minimaal twee middagen in de week en om de week een dag in het weekend beschikbaar is, maar het ook niet erg vindt om af en toe extra te werken, bijvoorbeeld met heel mooi weer of leuke activiteiten.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig?

Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@bosbadnoordsleen.nl. Zet daarin in ieder geval je telefoonnummer. Nicole (naast toezichthouder ook teamleider) neemt dan contact met je op voor een informeel gesprek.
Terug

676790 bezoekers (1116669 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress