Wildman Run

10 aug 2022

De Wildman Run is een gave obstaclerun in en rondom Sleen, waarbij gebruik is gemaakt van de landerijen en het watergebied. De run is voor iedereen, met de verschillende afstanden en hindernissen, voor verschillende niveaus en doelgroepen. Dus ook een super vette uitdaging voor jou, je familie, vrienden, collega's en andere kennissen!

Het aantal hindernissen die het parcours van de Wildman Run kent is bijna uniek! Met totaal ruim 90 hindernissen is het écht de moeite waard om deel te nemen. De verschillende afstanden zijn:

1 mijl – Fun!  De 1 mijl is voor onze allerjongste Wildman Runners, met 14 superleuke hindernissen. Je mag de 1 mijl alleen met je vriendjes en vriendinnetjes lopen, maar ook samen met bijvoorbeeld een papa, mama, oom of tante.

4 mijl – Fit & Fun! De 4 mijl is voor iedereen. Vrienden, familie, collega's en iedereen die jij wilt uitdagen kan meedoen! In totaal zijn er 23 leuke en toch uitdagende hindernissen.

6 mijl – Uitdagend & Fit! De 6 mijl is voor onze sportievelingen die wel van een beetje uitdaging houden. Een beetje conditie is wel handig, want de 36 hindernissen gaan je niet in de koude kleren zitten!

10 mijl – Technisch & Uitdagend! Voor onze echte diehards is er de 10 mijl. Is geen hindernis jou te gek? Loop je vaker obstacleruns of weet jij wat afstanden afleggen inhoudt? Dan is de 10 mijl met 54 diverse hindernissen een echte technische uitdaging voor jou! 

 Ga jij de uitdaging aan?! Schrijf je dan snel in via onze website! www.wildmanrun.nl

Terug

653965 bezoekers (1084233 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress