Woeste Gronden wegens groot succes extra keer uitgevoerd

10 sep 2021
Woeste Gronden vormt een spectaculaire aftrap van het culturele jaar in de Gemeente Coevorden dat tot en met december 2022 Culturele Gemeente van de Provincie Drenthe is. Woensdagavond werd de première opgevoerd op De Hullen bij het Kraterbosje. Het werd een avond om niet snel te vergeten. De Drentse vertaling van Jannie Boerema vormt de tekstbasis van de "strijd" tussen mens en natuur en het koningsdrama van Shakespeare over macht en verval. De locatie van Woeste Gronden is de plek waar daadwerkelijk in 1965 de boortoren in de grond verdween. 
Tijdens het spektakel wordt het publiek verrast door bijzondere decorstukken met veel technisch vernuft, spectaculaire visuele effecten en muziek die past in het tijdsbeeld van 1965. 
Er is zoveel belangstelling voor de voorstelling dat het grootste deel van de kaarten al is uitverkocht. "We hebben besloten een extra avond in te plannen op zondag 19 september om meer mensen de gelegenheid te geven om de voorstelling te zien”, vertelt Pieter Stellingwerf van de organisatie. "De kaartverkoop voor deze extra uitvoering van Woeste Gronden loopt via onze website: www.woestegronden.theater.” 
585283 bezoekers (964912 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress