Home

Agenda


 
   6 augustus Babbelborrel Vrouwen van Nu, Wielens 15:00 uur.
 27 tm 29 augustus      
Oud papier container bij de Vlinderhof, zelf brengen  

 21 september Ledenavond Vrouwen van Nu, lezing Jessica Wassenaar over ABBA,
Lees verder

de Boer Op

01 aug 2021
 
Dinsdag 27 juli was de eerste door LTO georganiseerde fietstocht "de Boer Op". De fietsers die meededen aan de tocht waren erg enthousiast. De route voerde door verschillende dorpen en een aantal boerenbedrijven, in onder andere Sleen en Noord-Sleen, kon onderweg worden bekeken.

U heeft nog twee kansen om ook mee te doen. Woensdag 3 en 10 augustus wordt het nog een keer georganiseerd.

Op de foto's ziet u hoe fietsers het agrarische bedrijf van de familie Schuttenbeld aan de Zweeloërstraat 20 in Noord-Sleen bezichtigen.
(bron: sleenweb)
Lees verder

Aankondigingen Vrouwen van Nu

01 aug 2021
 
Op vrijdag 6 augustus a.s. organiseert Vrouwen van Nu de zomerse babbelborrel. Vanaf 15.00 uur is een deel van het terras van café Wielens gereserveerd.

Dinsdag 21 september is de eerste ledenavond van het nieuwe seizoen van Vrouwen van Nu. Deze avond zal Jessica Wassenaar een lezing geven over ABBA.

Lees verder

Werkzaamheden Markeweg afgerond

23 jul 2021

 

 

 

De werkzaamheden aan de Markeweg zijn vandaag na ongeveer 2 maanden afgerond. De riolering is vervangen en het asfalt is verwijderd en vervangen door klinkers. De klus is uitgevoerd door de Roo Wegenbouw en Milieutechniek.

 

 

 

 

 

 

Lees verder

Fietsen langs de Gezichten van de Bevrijding

14 jul 2021
Op vijf locaties zijn in de gemeente Coevorden tot en met augustus 2021 tijdelijke tentoonstellingen geopend waar de Gezichten van de Bevrijding getoond worden. 

Door middel van tentoonstellingen en fietsroutes worden daar de verhalen over wat zij in de aanloop naar de bevrijding deden. En wat hun daarin dreef. Ook laten we de geallieerde soldaten zien die hun sporen hebben nagelaten in de gemeente Coevorden. Zij maakten in de Tweede Wereldoorlog zichtbaar dat vrijheid aanstaande was. Al deze gezichten vertellen waarom zij streden voor vrijheid.
Lees verder

Boeren en tuinders pakken uit

12 jul 2021
LTO Noord afdeling Coevorden/Emmen West organiseert op 27 juli en 3 en 10 augustus een fietstocht langs verschillende dorpen en prachtige boerenbedrijven in Zuid-Oost Drenthe. Eén van de opstappunten is bij melkveehouderij familie Schuttenbeld, Zweeloërstraat 20, Noord-Sleen. Klik hier voor verder informatie.  Lees verder

Afscheid groep 8

07 jul 2021
Het einde van het schooljaar, daar hoort afscheid nemen bij...  de 12 leerlingen van groep 8 hebben vandaag de schooltijd op 'de Vlinderhof' afgesloten met een mooi programma. Vanmiddag werden ze op school opgehaald met trekker en huifkar, om gebracht te worden naar de Kibbelkoele, alwaar ze gingen lasergamen. Om 18:00 uur werd het druk in het dorp, omdat de vossen weer gespot moesten worden, de welbekende vossenjacht. En nu wordt er gezamenlijk afgesloten met een barbecue plus slaapfeest. We wensen de leerlingen veel succes toe met het vervolg van hun schoolcarrière. Lees verder

Expositie Marion Menke

09 jun 2021
In de maanden juni, juli en augustus exposeert Marion Mencke in Bibliotheek Sleen.
Marion heeft sinds 2011: "Atelier Marion Mencke, teken & schilderkunst" in Noord-Sleen.
Ze is haar hele leven al in kunst geïnteresseerd en op jonge leeftijd met verschillende kunstvormen in aanraking geweest. Ze ontwikkelt kunstprojecten voor scholen en geeft cursussen voor jong en oud.
 
Lees verder

Sport en spelmiddag

27 apr 2021
Het Bosbad organiseert samen met buurtsportcoaches gezond Coevorden op maandag 3 mei een sport- en spelmiddag.

 


Lees verder

Archief

515531 bezoekers (856247 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress