Home

Agenda

 12 t/m 15 mei  Oud papiercontainer bij de Vlinderhof
 17 t/m 20 mei  Gymnastiekvereniging Sleen: wandelvierdaagse
 30 mei t/m 3 juni  Zwemvierdaagse Bosbad
 17 juni 
 Spullen rommelmarkt worden opgehaald
 18 juni  Rommelmarkt

Lees verder

Bosbad nieuws

15 mei 2022
Bosbad Noord-Sleen kreeg afgelopen week van dorpsgenoot Monique de Jong een zonnebrand dispenser. Dit was een prachtig initiatief van Univé Noord Nederland waar Monique al jarenlang werkt. Lees verder

Lintje

12 mei 2022
Het is een hele eer om een onderscheiding tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau te mogen ontvangen. Maar geloof het of niet, er bestaat een nog veel grotere onderscheiding! Lees hier de nieuwe column van Roelie Lubbers-Hilbrands. Bron: Sleenweb

Lees verder

Muzikale streektaalavond

08 mei 2022
In zaal Wielens in Noord-Sleen werd een streektaalavond  van Stichting Streekeigen Sleen georganiseerd
met een spetterend optreden van Theo Bruinsma en zonen in de Drentse taal, tevens werd afscheid
genomen van voorzitter Gezinus Renting en secretaris Reina Zwiers-Hollander.

Kunstexpositie in Dorpskerk te Sleen

07 mei 2022
Onder de titel FEESTVAN DE GEEST presenteren en exposeren kunstenaars nieuw gemaakte kunst, geïnspireerd op het Pinksterfeest en de architectuur van de kerkgebouwen. In de Dorpskerk te Sleen  is kunstenaar Miriam L’Herminez uit Den Haag op zoek naar ‘Eenheid in verscheidenheid.

Lees verder

Inschrijving 25e Beachvolleybaltoernooi VC Sleen verlengd

02 mei 2022
Inschrijving 25e Beachvolleybaltoernooi VC Sleen verlengd! 

De organisatie van het 25e Beachvolleybaltoernooi VC Sleen maakt bekend dat de 
inschrijvingstermijn voor het toernooi, dat op zaterdag 16 en zondag 17 juli a.s. 
plaatsvindt  op de stranden van het Recreatiepark Ermerstrand te Erm, is verlengd. 
Lees verder

Impressie opening Bosbad

01 mei 2022
Zaterdag 30 april om 10:00 is ons Bosbad weer geopend. het was een gezellig gebeuren muzikaal opgeluisterd door Malletband Crescendo.
Het enthousiasme van de medewerkers en natuurlijk ook de fanatieke zwemmers was gelijk weer voelbaar, het kleine zonnetje maakte het feest nog groter!
Het mede door de blue saturday actie flink aantal verkochte abonnementen gaat er zeker voor zorgen dat we deze zomer een gezellig gevuld bad krijgen.
Chapeau voor het bestuur, personeel en natuurlijk ook de vrijwilligers die dit weer mogelijk maken!

Rommelmarkt

30 apr 2022
Na twee jaren zonder rommelmarkt organiseert de ouderwerkgroep van "de Vlinderhof" in 2022 weer een rommelmarkt, en wel op 18 juni. Deze zal plaats vinden op een nieuwe locatie; naast de molen in het weiland van de familie Idema. 
Dus heeft u nog spullen die verkoopbaar zijn en geschikt voor de rommelmarkt, bewaar ze dan; op 17 juni komt het ophaalteam de spullen die aan de straat gezet worden ophalen, zodat we op 18 juni weer een mooie markt kunnen hebben!

Koninklijke onderscheiding voor Roelie Lubbers-Hilbrands

26 apr 2022
Vandaag was wel een heel bijzondere dag voor onze dorpsgenote Roelie Lubbers-Hilbrands. Ze is door de gemeente Coevorden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

17 t/m 20 mei wandelvierdaagse

24 apr 2022
De WANDEL4DAAGSE is in aantocht. Gelukkig kan het weer georganiseerd worden door de Gymvereniging in Sleen. Van 17 t/m 20 mei a.s. kan er 4 dagen gewandeld worden.
DOE JIJ OOK MEE?  

Er kunnen twee afstanden worden gelopen,  5 km en 10 km.
Lees verdere bijzonderheden op het inschrijfformulier.
Je kunt ook een mailtje sturen naar de vereniging gvsleen@hotmail.com of als je vragen hebt, bellen met Ans Hegen 06-12953621
Graag tot de 17de mei.

Vollemaan wandeling Sleenerzand

10 apr 2022
Beleef het Sleenerzand in de duisternis en daag je zintuigen uit. Wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer door de veelzijdige vegetatie van dit bijzondere bosgebied. Van open heideveld tot duister bos. Door het weghalen van het kunstmatige licht ervaar je de natuur veel intenser.
Lees verder

Noord-Sleen weer schoon!

19 mrt 2022
Gisteren zijn al een aantal groepen kinderen vanuit 'de Vlinderhof' begonnen om het dorp weer vrij te maken van rondslingerend afval, en ook vandaag was er een mooie opkomst van vrijwilligers op de oproep van dorpsbelangen om met z'n allen te zorgen dat ons dorp weer vrij is van zwerfafval. Fijn dat dit klusje weer even geklaard is met deze groep enthousiaste mensen, onder prachtige weersomstandigheden.

556535 bezoekers (922281 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress