Home

Agenda

19 nov 2020
Door Covid-19 zijn er momenteel geen activiteiten in Noord-Sleen.  
              
 
Lees verder

Bibliotheek weer open

19 nov 2020

Bibliotheken van Biblionet Drenthe weer open vanaf 19 november

Met ingang van donderdag 19 november vervalt de tijdelijke verzwaring van de coronamaatregelen voor de bibliotheken. Vanaf deze dag zijn de deuren van de bibliotheken aangesloten bij Biblionet Drenthe dan ook weer geopend. Bezoekers zijn dan weer van harte welkom om zelf te zoeken in de bibliotheken.
Het gebruik maken van faciliteiten als leestafels, werkplekken en de koffie/theevoorziening is comform de resterende maatregelen nog niet mogelijk.

Mondkapjesplicht

Vanaf 1 december is de mondkapjesplicht ook van toepassing voor de bibliotheken.

Lees verder

Mooi Noord-Sleen

19 nov 2020
Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is er momenteel erg weinig nieuws om te vermelden op onze website. Helaas zijn we allemaal genoodzaakt om zoveel mogelijk thuis te blijven. Des te meer een reden om extra te genieten van onze eigen prachtige omgeving! Lees verder

Anzegger

17 nov 2020
De nieuwe Anzegger van november is nu digitaal te lezen via lees verder. 

Lees verder

Ecologisch Bermbeheer

17 nov 2020
In 2017 ontstond het idee voor ecologisch bermbeheer in Noord-Sleen. Na overleg met de gemeente Coevorden is besloten om een aantal bermen zelf te gaan onderhouden. Op verschillende plekken in het dorp zijn afgelopen weekend bollen gepoot door leden van de monitoringsgroep van het ecologisch bermbeheer en dorpsbelangen. Om insecten aan te trekken die de natuurlijke vijanden zijn van de eikenprocessierupsen. Meer hierover is te lezen in de nieuwste Anzegger. We hopen in het voorjaar mooie bloeiende bermen te kunnen zien! Lees verder

Huis-aan-huiscollecte

04 nov 2020
De Protestante Kerk in Sleen houdt in de week van 29 november tot en met 5 december een huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen op Lesbos, Griekenland. 
 

 
 
 
 
Lees verder

Basisscholen maken geen lampionnen

26 okt 2020
De basisscholen De Akker en de Fontein in Sleen en de Vlinderhof in Noord-Sleen hebben de keuze gemaakt om dit jaar voor Sint Maarten geen lampionnen te maken met de kinderen. 
Lees verder

Volksfeest verplaatst naar 2021

19 mrt 2020
Stichting Volksfeest noord-Sleen heeft deze week de moeilijke beslissing moeten nemen om het komende Volksfeest dat zou plaatsvinden op 5, 6, en 7 juni a.s. niet door te laten gaan. Het volksfeest is verplaatst naar 4, 5 en 6 juni 2021. Alle donateurs werden op de hoogte gesteld middels een brief.


Lees verder

473587 bezoekers (785623 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress