Home

Agenda

05 okt 2020
17 november Vrouwen van Nu, afdelingsavond (o.v.b.) de presentatie door slager Kempenaar is afgezegd
 
Lees verder

Nieuwe datum griepprik

15 okt 2020

Een bericht van de huisartsenpraktijk Sleen:

De nieuwe datum voor hen die uitgenodigd zijn voor griepvaccinatie en zaterdag niet konden en dus nog geen griepvaccinatie hebben gehad is:

maandag 19 oktober aanstaande van 17.15 uur tot 17.45 uur.

De pneumokokkenvaccins zijn nabesteld en daarvoor wordt een nieuwe datum gepland zodra ze binnen zijn. 

Lees verder

Crescendo geeft muziekles op de Vlinderhof

12 okt 2020

Op de Vlinderhof heeft groep 6 en 7 muziekles gehad op school. Meester Pieter gaf samen met vrijwilligers van muziekvereniging Crescendo een aantal leuke lessen op klarinet en klokkenspel. De kinderen hebben zich erg vermaakt en konden aan het einde van het traject al zo goed spelen dat ze het muziekstuk 'Pink Panther' konden opvoeren! Op ludieke wijze is voor de ouders een film opgenomen. In de film spelen ze samen met het jeugdorkest van Crescendo Sleen en Excelsior Oosterhesselen. Op veilige wijze heeft het jeugdorkest de film van tevoren opgenomen, zodat de kinderen konden meespelen in de klas. Geheel in de stoere stijl van Pink Panther, met zonnebril! Nu kunnen de kinderen zich aanmelden voor een proefles op een muziekinstrument van Crescendo.

 

Lees verder

75 jaar gymvereniging Sleen

12 okt 2020
In verband met het 75- jarig bestaan van de Gymvereniging in 2021 is het bestuur op zoek naar informatie en spullen uit het verleden.

• Wie heeft nog oude emblemen, gympakjes, t-shirtjes van de Gymvereniging liggen?
• Wie heeft informatie of foto’s van de Christelijke gymvereniging uit Sleen Dindoa.
• Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar de afdelingen in Noord Sleen en Erm. Wie daar iets meer van weet of foto’s heeft, mag ook reageren. Waar trainde de groep Erm? Was er ook een embleem of speciale kleding?

U mag contact opnemen met Ans Hegen 0612953621 of mailen met gvsleen@hotmail.com
Lees verder

Stemperiode Rabo-clubsupport gestart

05 okt 2020
Vanaf vandaag kan er gestemd worden op Rabo ClubSupport. Diverse verenigingen uit Noord-Sleen hebben zich hiervoor aangemeld. Lees verder

Volksfeest verplaatst naar 2021

19 mrt 2020
Stichting Volksfeest noord-Sleen heeft deze week de moeilijke beslissing moeten nemen om het komende Volksfeest dat zou plaatsvinden op 5, 6, en 7 juni a.s. niet door te laten gaan. Het volksfeest is verplaatst naar 4, 5 en 6 juni 2021. Alle donateurs werden op de hoogte gesteld middels een brief.


Lees verder

Archief

23 aug 2020 - Schapentaart
468605 bezoekers (776975 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress