Home

Agenda

Door Covid-19 zijn er momenteel geen activiteiten in Noord-Sleen
 
Lees verder

'Kippenhok' maakt plaats voor 5 woningen

16 apr 2021
Het was een schrikbeeld voor veel liefhebbers in Noord-Sleen, Sleen en verre omgeving: als Adri en Lucas Boes geen kippen meer hebben, hoe komen wij dan nog aan de allerlekkerste eitjes? 


Lees verder

Theaterstuk Woeste Gronden

12 apr 2021
Eerste live' repetitie Woeste Gronden in Bosbad Noord-Sleen
De eerste ‘live’ repetitie van het theaterspektakel Woeste Gronden zit er op! Na enkele keren online gerepeteerd te hebben, was het nu eindelijk zover. 
 

Lees verder

Schutting geplaatst

11 apr 2021
Gisteren is er door enkele leden van Dorpsbelangen en het bestuur van het Volksfeest een schutting geplaatst om de opslagcontainer op het terrein bij Wielens. Dit geeft een mooiere aanblik op het terrein voor de campinggasten. Lees verder

Collecteweek Hartstichting

10 apr 2021

Dit jaar is de collecteweek van de Hartstichting van 11 t/m 17 april. Er wordt gecollecteerd voor een gezond hart voor iedereen. Uiteraard gebeurt dit coronaproof.

In de meeste straten van Erm, Sleen, Noord-Sleen en ’t Haantje komt de collectant aan de deur. U kunt geld in de bus doen, of betalen via de QR code.

Heeft u de collectant gemist? Dan kunt u altijd uw gift overmaken op NL87ABNA 0707070 600 t.n.v. de Hartstichting,  o.v.v. collecte.

Alvast bedankt!

Lees verder

Bericht van de Stichting Volkfeest Noord-Sleen

10 apr 2021

Aan alle nieuwe bewoners en donateurs van Stichting Volksfeest Noord-Sleen

Nog steeds in de ban van corona hebben we in december helaas moeten besluiten om het uitgestelde Volksfeest ook dit jaar niet door te laten gaan. Gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus een juiste keuze, maar we vinden het nog steeds jammer aangezien dit feest altijd een mooie gelegenheid is om samen met onze donateurs een geweldig mooi feest te vieren en om de nieuwe bewoners beter te leren kennen en te betrekken bij ons mooie dorp.

Nieuwe bewoners Noord-Sleen
Om in 2024 weer een mooi feestweekend te kunnen geven hebben we natuurlijk donateurs nodig. Daarom zullen wij deze maand bij de nieuwe bewoners aan de deur komen om te vragen of ze donateur willen worden. Het donateursgeld bedraagt € 8,00 per donateur per jaar.

 

Lees verder

Vervangen riool Markeweg

08 apr 2021
Vanuit de gemeente Coevorden is het bericht gekomen dat het riool aan de Markeweg met spoed aan vervanging toe is. Voor het regenwater komt er een apart regenwaterriool. Ook wordt het asfalt vervangen. Daarvoor in de plaats komen gebakken klinkers. Dezelfde als die nu in de Dorpsstraat  en een gedeelte van de Markeweg (bij de molen) liggen.
 
- De wegbreedte wordt aangepast naar 5 meter. Daarmee wordt de weg net iets smaller
- Er komt een molgoot langs de Tuinweg, Die zorgt voor een goede afvoer van regenwater naar het kruispunt met de Markeweg. Dit beperkt mogelijke wateroverlast.
- Het asfalt van het weggetje tussen de Markeweg en de Binnenweg wordt vervangen door klinkers.
 
 
Lees verder

Update opruimen in het dorp

07 apr 2021
Een laatste update van de opruimactie zwerfvuil. Uiteindelijk zijn bijna alle straten in en rondom Noord-Sleen van zwerfvuil ontdaan. Bedankt voor alle hulp! Lees verder

Kabouterspeurtocht

04 apr 2021

 Gymvereniging Sleen organiseert voor de 4de keer een peuter/kleuteractiviteit voor kinderen van 2,5 jaar tot en met 5 jaar.
Wie komt Kabouter Nisse helpen met al zijn werk?

Op zaterdag 17 april vanaf 10.00 uur kun je je melden op de eerste parkeerplaats bij de Kibbelkoele met papa of mama.
Geef je wel van tevoren op, anders wordt het te druk in het bos. Vraag het inschrijfformulier aan via gvsleen@hotmail.com
Je kunt je tot 10 april a.s. aanmelden als hulp. De kosten zijn € 4,- per deelnemer.

De route is ongeveer 1 km lang met onderweg leuke opdrachten. Kom je wel verkleed/geschminkt als kabouter voordat het echte werk begint? 

Er wordt gewerkt met starttijden.

Lees verder

Kookwedstrijd Kindermenu 2.0

02 apr 2021

Chayen Wolters uit groep 1/2a van de Burgemeester Wessels Boerschool in Dalen, heeft de kookwedstrijd Kindermenu 2.0 gewonnen.
Chayen won met haar recept Groene Spaghetti. Het gerecht is helemaal vers en er is zelfs een streekproduct gebruikt.
Op plaats 4 met Groente-Fruit Spies eindigde Veerle uit groep7/8 van de Vlinderhof Noord-Sleen.
Leuk als tussendoortje, mooi gebruik gemaakt van groente en fruit.

Lees verder

Pasen nadert

01 apr 2021
In de traditie van de RK kerk vormt de Kruisweg op Goede Vrijdag een uur van meditatie langs de lijdensweg van Jezus.
Veertien staties vertellen wat hij in de laatste uren van zijn leven doormaakte.
Onder leiding van dhr. Jan van Lenthe hebben verschillende gemeenteleden / dorpsgenoten acht aquarellen geschilderd, waarbij ‘het verhaal van toen’ verplaatst is naar ‘het hier en nu’.
Lees verder

Bosbad nieuws

28 mrt 2021
Er komen steeds meer knoppen aan de bomen, de temperatuur loopt langzaam op, dus er komt ook weer een nieuw zwemseizoen aan! Alleen...toch weer anders dan anders. Toen we vorig jaar in september het bad sloten dachten we nog: 'ach, volgend seizoen is het vast wel weer bijna normaal'. Maar het tegendeel blijkt waar, we zijn er nog niet. Dus kunnen we het bad ook niet openen op de manier die we het liefste willen, met alle ruimte voor iedereen om lekker te komen zwemmen.

Lees verder

Wereldlichtjesdag

08 dec 2020

De zondag 13 december is het wereldlichtjesdag. Op die dag worden wereldwijd lichtjes ontstoken in gedachtenis aan hen die – op welke leeftijd ook - gestorven zijn, korter, langer, of al heel lang geleden.

Lees verder

Archief

499905 bezoekers (825868 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress