Home

Agenda

.
   21 september Ledenavond Vrouwen van  Nu, lezing Jessica Wassenaar over ABBA
Lees verder

Open dag SIS sleen

15 sep 2021
In het kader van de Nationale sportweek, waarvan de gemeente Coevorden hostcity is, heeft de gemeente een programma opgesteld. Onderdeel van dit programma is een open dag bij SIS op 25 september, waarbij het de bedoeling is om de inwoners van Sleen en omgeving kennis te laten maken met alle groepslessen van SIS. Gedurende de middag zullen verschillende lessen kort gegeven worden, waarbij de aanwezigen ook mogen aansluiten om zelf te ervaren. Voor meer informatie over deze dag kunt u kijken op de website van SIS
Lees verder

Woeste Gronden wegens groot succes extra keer uitgevoerd

10 sep 2021
Woeste Gronden vormt een spectaculaire aftrap van het culturele jaar in de Gemeente Coevorden dat tot en met december 2022 Culturele Gemeente van de Provincie Drenthe is. Woensdagavond werd de première opgevoerd op De Hullen bij het Kraterbosje. Het werd een avond om niet snel te vergeten.   Lees verder

Uitnodiging voor Het Grote Gymfeest

05 sep 2021
Gymvereniging Sleen bestaat dit jaar 75 jaar. Dit wil zij vieren op woensdagmiddag 22 september a.s. in de sporthal in Sleen.
Alle kinderen in de leeftijd van 1,5 tot en met 12 jaar worden uitgenodigd om op Het Grote Gymfeest te komen.

Lees verder

Afsluiting zwemseizoen

05 sep 2021
Na een mooie week in het zwembad met een groot aantal deelnemers aan de zwem4daagse en leuke activiteiten was dan vandaag de laatste dag van het zwemseizoen. Na een dag met prachtig weer en daardoor nog veel zwemmers in het bad en op de stormbaan die was blijven staan na de laatste activiteit van de zwemvierdaagse, werd om half 5 door een groot aantal kinderen gezamenlijk de stop er uit getrokken en is het zwembad nu leeg.
Op naar weer een nieuw seizoen in 2022 in dit prachtige bad!
Lees verder

Gezonde Zwem4daagse 3e dag

03 sep 2021
Zoals u deze week van onze week gewend bent onder 'lees verder' een verslag van de 3e avond van de Gezonde Zwem4Daagse. Lees verder

Meer gezelligheid in het Bosbad

04 sep 2021
 
 Onder 'lees verder' vindt u weer een kort verslag van de afsluitende  4e avond van de Gezonde Zwem4Daagse.

Lees verder

Handballers gezocht

01 sep 2021
Lijkt je handballen leuk? Kom gewoon eens lekker meetrainen in Sleen!

Lees verder

Gezonde Zwem4daagse 2e dag

01 sep 2021
Een korte impressie van de 2e dag van de Gezonde Zwem4daagse in ons Bosbad. Lees verder

Info voorstelling Woeste Gronden

02 sep 2021
In verband met de grote belangstelling voor de voorstelling Woeste Gronden breidt de organisatie het aantal zitplaatsen uit.
Lees verder

Verslag 1e avond gezonde Zwem4daagse

31 aug 2021
 
 
Gisteren heeft Joop Brink het startschot gegeven voor de gezonde Zwem4daagse in ons Bosbad,
Helemaal geweldig was dat we de Topprestatiebadge Voeding overhandigd kregen van Joop en Team:Fit coach Wineke Holtrop.
 
 
 

Lees verder

Wildmanrun in Sleen

30 sep 2021
Voor de sportieve lezers onder ons ligt er op 11 september een pittige uitdaging in Sleen.
Voor meer informatie
Lees verder

Bijdrage Noord-Sleen, opening Cultureel Jaar

28 aug 2021
Vandaag vond de opening van het Culturele jaar plaats. Noord-Sleen heeft daar vanochtend ook een bijdrage aan geleverd. Er werd enorm enthousiast een couplet van het lied gezongen door Jannie Janszen, Hennie Woldring en Gerda Runge. Marion Mencke heeft een prachtig schilderij overhandigd. Het thema is Verbinding tussen nu en het verleden symboliserend. Samen met alle andere 24 kunstwerken wordt dit als geheel tentoongesteld op verschillende locaties in de gemeente Coevorden.

Bosbad ontvangt Topprestatiebadge Voeding

27 aug 2021

Maandag 30 augustus om 18.00 uur ontvangt Bosbad Noord-Sleen bij de start van de Gezonde Zwem4daagse de Team:Fit Topprestatiebadge Voeding. Bosbad Noord-Sleen verdient als eerste sportorganisatie in Drenthe deze erkenning, omdat zij in de kiosk hun gezondere aanbod op een aantrekkelijke manier presenteren, ze beleid hebben opgesteld voor gezonder eten en drinken en ze daarover goed communiceren. Sportwethouder Joop Brink geeft het startschot voor de Gezonde Zwem4daagse.

De badge wordt uitgereikt door Wineke Holtrop van JOGG Team:Fit en wethouder Joop Brink. De badge is aan Bosbad Noord-Sleen toegewezen, omdat ze mooie stappen hebben gezet binnen de Richtlijn Eetomgevingen van het Voedingscentrum. "Mooi om te zien en te ervaren hoe jullie je allemaal enthousiast hebben ingezet voor de gezondere sportomgeving! Daarmee zijn jullie een positief voorbeeld voor andere zwembaden”, aldus Wineke Holtrop van JOGG Team:Fit. Wethouder Joop Brink hoopt dat andere sportaccommodaties in Lees verder

Nieuws vanuit het Bosbad

25 aug 2021

Aan het einde van het seizoen hebben we nog een paar leuke activiteiten voor je! Doe jij mee aan de Gezonde Zwem4Daagse of wil je een echte duik proberen?
 
Gezonde Zwem4Daagse

Ook dit jaar organiseren we de Zwem4Daagse, gericht op de jeugd, maar deze keer met een extraatje! We gaan namelijk samen met andere partners en de gemeente voor een Gezonder Coevorden, en daar past onze Zwem4Daagse heel goed bij. Dit jaar met lekkere gezonde snacks en nieuwe activiteiten met Move&Fit, TeamFitcoach en de Buurtsportcoaches en Reddingsbrigade De Spatters. Kijk snel op de website voor meer informatie en om je op geven!

Lees verder

Doe mee aan de gezonde Zwem4daagse

24 aug 2021

Van 30 augustus tot en met 3 september kun je in Bosbad Noord-Sleen meedoen aan de Gezonde Zwem4Daagse! Lekker zwemmen in de buitenlucht, een heerlijke gezonde snack en iedere avond een toffe activiteit. Bosbad Noord-Sleen organiseert de Gezonde Zwem4Daagse in samenwerking met de buurtsportcoaches van de gemeente Coevorden, de TeamFitcoach, Move&Fit, Reddingsbrigade Beilen, PlezierExpresse en AH Klaver Kortwijk Sleen.

Lees verder

Opening culturele jaar

23 aug 2021
De gemeente Coevorden is in 2021 Culturele gemeente. Op zaterdag 28 augustus vindt de opening hiervan plaats. Via vijf routes trekken oldtimer-bussen door de hele gemeente, op naar de stad Coevorden. De routes gaan elk langs een aantal dorpen en de bus raakt telkens met meer mensen gevuld. Alle dorpen maken en zingen een couplet van een lied, waarvan de muziek door Harm Dijkstra geschreven is. Daarnaast maakt een kunstenaar in elk dorp een kunstwerk op een paneel van 60 bij 60 centimeter. De panelen van alle dorpen worden samen gemonteerd op een grote ezel van 3 bij 3 meter. Zowel het couplet als het kunstwerk gaan over het dorp en passen in het thema "verbonden in verhalen" met de pijlers verbinden, vieren, versterken en verhalen. Ze tonen de veelzijdigheid in kunst en de kenmerken van onze gemeente.
Lees verder

Sport en spelmiddag

27 apr 2021
Het Bosbad organiseert samen met buurtsportcoaches gezond Coevorden op maandag 3 mei een sport- en spelmiddag.

 


Lees verder

Archief

522086 bezoekers (867799 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress