Bosbad Noord-Sleen viert 50-jarig jubileum

24 jan 2024
Het is 2024 en dat is een bijzonder jaar voor Bosbad Noord-Sleen. Dit jaar bestaan we namelijk 50 jaar! En dat vieren we graag samen met jullie! In deze nieuwsbrief vertellen we je alvast wat we van plan zijn en in de komende maanden gaan we nog meer informatie met je delen. Wij hebben er zin in!

 

Energie voor de toekomst!

Het 50-jarig bestaan van het Bosbad gaan we vieren! Dat doen we natuurlijk met feest, maar wat is een betere manier om ons 50-jarig bestaan te vieren dan om te investeren in de toekomst? In 2024 willen we ons bad nog verder verduurzamen zodat we, gasloos, nog 50 jaar verder kunnen. Daarom investeren we in een warmte pomp en vragen we als verjaardagscadeau: zonnepanelen!

Met de investering in de warmtepomp zijn we als stichting inmiddels begonnen. We kregen hiervoor al geweldige bijdrages van de Rabobank en het Woonservice Buurtfonds. Samen met jullie, onze gasten en de samenleving om ons heen, willen we in de komende maanden geld ophalen om ongeveer 60 extra zonnepanelen te plaatsen die de warmtepomp van energie gaan voorzien. Met een spectaculaire zwemmarathon van maar liefst 50 uur en heel veel toffe activiteiten maken we van het laatste weekend van juni een groot jubileumfeest als afsluiting. Zet 28 tot en met 30 juni alvast in je agenda.

Wat gaan we doen in het jubileumweekend?

In het laatste weekend van juni organiseren we een zwemmarathon van 50 uur. Tijdens die 50 uur is er continue minimaal een persoon baantjes aan het zwemmen in het zwembad. Iedereen die meedoet laat zich voor die baantjes sponsoren door vrienden en familie. Binnenkort delen we hierover meer informatie en laten we je ook weten hoe je je hiervoor kunt opgeven.

Daarnaast hebben we een programma met leuke activiteiten voor jong en oud. Clinics, een disco-feest, een drijf-in-bioscoop en nog veel meer. Voor deze activiteiten betaal je een kleine bijdrage, die ook weer ten goede komt aan de nieuwe zonnepanelen. Alle informatie over het volledige programma gaan we in de komende maanden met je delen. 

Tot slot gaan we bedrijven in de omgeving benaderen met de vraag of ze één of meerdere zonnepanelen willen sponsoren voor onze verjaardag. Vanaf een bedrag van 250 euro kun je een zonnepaneel aan ons 'cadeau geven'! Heb je een bedrijf en heb je hier interesse in? Laat het ons dan alvast weten, dan sturen we je binnenkort alle informatie over de verschillende pakketten en hoe je mee kunt doen.

En naast alle feestelijkheden gaan we er ook weer 'gewoon' een heel mooi zwemseizoen van maken! De voorbereidingen en winterklusjes zijn alweer opgepakt!  We hebben er zin in!

 

Tot snel!

Team Bosbad Noord-Sleen

Terug

724895 bezoekers (1195857 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress