De bibliotheek komt bij u thuis!

24 mrt 2020
De bibliotheek bezorgt reserveringen thuis en komt naar haar klanten toe!

Bibliotheek Sleen is deze week gestart  met een bijzondere service voor hun klanten: we brengen de gereserveerde materialen bij u thuis.
Bestaande reserveringen
Omdat de bibliotheken maandag 16 maart voor drie weken de deuren sloten, konden veel klanten hun gereserveerde materialen niet meer ophalen. Deze klanten worden door de bibliotheek telefonisch benaderd om een aflevermoment af te stemmen.
Nieuwe reserveringen
Naast de bestaande reserveringen doen de bibliotheken in Drenthe er alles aan om de collectie zo veel mogelijk beschikbaar te maken. Daarom kunnen klanten in de loop van deze week ook nieuwe reserveringen doen. Dit is alleen van toepassing op boeken die reeds binnen de eigen bibliotheek aanwezig zijn. Ook deze titels worden aan de deur geleverd.
Overige diensten
De fysieke deuren van de bibliotheek zijn tijdelijk gesloten, maar online zijn we 24/7 open. Hier lees je e-books, luister je naar luister boeken, leer je voor je auto-theorie of gebruik je de andere diensten die de bibliotheek beschikbaar stelt.
Op www.bibliothekendrenthe.nl/online-bibliotheek is een actueel overzicht van alle diensten en content die bibliotheken aangesloten bij Biblionet Drenthe bieden aan klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bibliotheek Sleen • Dineke Meijering• 06 45103746 •
445110 bezoekers (741506 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress