Doe mee aan de gezonde Zwem4daagse

24 aug 2021

Van 30 augustus tot en met 3 september kun je in Bosbad Noord-Sleen meedoen aan de Gezonde Zwem4Daagse! Lekker zwemmen in de buitenlucht, een heerlijke gezonde snack en iedere avond een toffe activiteit. Bosbad Noord-Sleen organiseert de Gezonde Zwem4Daagse in samenwerking met de buurtsportcoaches van de gemeente Coevorden, de TeamFitcoach, Move&Fit, Reddingsbrigade Beilen, PlezierExpresse en AH Klaver Kortwijk Sleen.

Hoe werkt het?
Net als bij de normale zwemvierdaagse is het de bedoeling dat je minimaal 4 van de 5 avonden 10 banen komt zwemmen. Dit doe je tussen 18.00 en 19.00 uur. Heb je dat gehaald, dan ontvang je aan het einde van de week een mooie medaille! Daarnaast is er iedere avond rond 19 uur een toffe sportieve activiteit. Voor iedere activiteit waar je aan meedoet krijg je een stempel. Heb je aan het einde van de week 4 stempels? Dan krijg je naast je medaille ook nog eens een leuke goodiebag! En, om het helemaal af te maken, krijg je iedere dag een lekkere én gezonde snack.

Tijdens de Zwem4Daagse hebben we de volgende activiteiten:
Maandag:   ‘Stuivertje’ duiken
Dinsdag:   ‘Gezonde avond' door de Buurtsportcoaches en TeamFitcoach
Woensdag:   Kidsbootcamp met Move&Fit
Donderdag:   ‘Red je vriendje’ door Reddingsbrigade De Spatters uit Beilen
Vrijdag:   Stormbaan

Voor wie is het?
De Gezonde Zwem4Daagse is voor iedereen tot en met 17 jaar met minimaal een A-diploma. Volwassenen kunnen natuurlijk ook zwemmen voor een Zwem4Daagse-medaille, dit kan tijdens de blokken voor het banenzwemmen. (Let op: er gelden ’s avonds aangepaste tijden voor het banen zwemmen in verband met de activiteiten voor de kinderen.)

Hoe doe je mee?
Je kunt je aanmelden voor de Gezonde Zwem4Daagse via www.bosbadnoordsleen.nl. Je betaalt hiervoor eenmalig 8 euro. Via de mail ontvang je je toegangsbewijs met stempelkaart, welke je uitgeprint moet meenemen naar het bad. De eerste avond dat je naar het bad komt om mee te doen krijg je ook je activiteitenkaart.
Kun je gebruik maken van de DoeMeeWebwinkel? Dan kun je daar een ticket voor de Gezonde Zwem4Daagse kopen.

Waarom organiseren we dit?
Samen naar een gezonder Coevorden is de gezamenlijke doelstelling van de gemeente Coevorden en tientallen maatschappelijke partners op het gebied van sport, leefstijl en gezondheid. Een doel waar Bosbad Noord-Sleen zich graag bij aansluit!

585273 bezoekers (964902 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress