In de sfeer van Rieu met concert van Crescendo

20 nov 2023
Een middag vol tijdloze melodieën. Zo kondigt het harmonieorkest van muziekvereniging Crescendo haar concert ‘Het Vrijthof in Sleen’ aan. De muzikanten hebben zich laten inspireren door de weelderige en meeslepende sferen van de concerten van de legendarische André Rieu. 
Het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke reis vol emotie, passie en virtuositeit. Het repertoire omvat een mix van klassieke meesterwerken, sprankelende walsen en betoverende composities. De dorpskerk in Sleen is voor even het toneel van een samensmelting van verleidelijke klanken en sierlijke dans. Het getalenteerde Hoogeveense duo, Joran en Melissa Weggemans, danst er de sterren van de hemel. De broer en zus zijn meervoudig Nederlands Kampioen ballroomdansen in hun leeftijdscategorie. Het harmonieorkest wordt voor de gelegenheid muzikaal bijgestaan door Karin Heeling op piano en natuurlijk ook door vioolspel, uitgevoerd door de 17-jarige Mariko Hummel uit Emmen. Het wordt een middag vol vreugde, romantiek en onverwachte verrassingen van het charmante harmonieorkest onder leiding van Wilfred Grootenhuis. 
Zondag 26 november, Dorpskerk Sleen. de kerk is open om 14.30 uur, aanvang concert 15.00 uur. Entree: € 7,50 en basisschoolkinderen gratis (geen voorverkoop). Terug

724899 bezoekers (1195861 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress