Opgave Dorpsspektakel Volksfeest 2024

27 nov 2023
Van vrijdag 7 juni 2024 t/m zondag 9 juni 2024 staat Noord-Sleen weer op z’n kop. Het vierjaarlijkse Volksfeest Noord-Sleen vindt dan plaats! Een prachtig evenement met allerlei activiteiten voor en door het dorp. Helaas is het feest in 2020 niet doorgegaan, maar we doen er alles aan om in 2024 weer als
vanouds te gaan knallen. De komende maanden ontvangt u als donateur en nieuwe bewoner steeds meer informatie over het programma, de activiteiten en hoe u een steentje kunt bijdragen. Ook voor komend Volksfeest staat er voor de zaterdagavond een dorpsspektakel op het programma.
Roelie Lubbers is druk bezig met het (her)schrijven van een daverend stuk over, voor en door Noord-Sleen. Houd jij van zingen, toneelspelen en/of muziek maken? Meld je dan snel aan, want wij zijn op zoek naar dorpsgenoten die mee willen doen!
De repetities voor het dorpsspektakel beginnen omstreeks februari 2024 op een, in gezamenlijk overleg te bepalen, vaste avond in de week. De repetitieruimte is beschikbaar gesteld door de fam.Ter Braack/Weggemans; wij mogen hiervoor wederom gebruik maken van het voormalige
campinggebouw. Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om mee te doen, geef je dan op door een e-mail te sturen naar
volksfeestnoordsleen@gmail.com. Geef naast je naam, adres en leeftijd ook aan of je wilt zingen,
acteren en/of welk muziekinstrument je bespeelt. Je kunt je aanmelden t/m 3 december 2023. We hopen dat heel veel Noord-Sleners mee willen doen!
 
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met één van de bestuursleden. 
Bestuur Stichting Volksfeest Noord-Sleen
Harm Hof (voorzitter)
Wytze Kooistra (penningmeester)
Anita Oosting (secretariaat)
Erwin Stremmelaar
Jannie Ruinemans
Marlijn Wilting
Marcel Komduur
Ronald Haan
Hanneke Kuipers
 
Stichting Volksfeest Noord-Sleen
Secretariaat:
Waterkampenweg 12
7846 AE Noord-Sleen
volksfeestnoordsleen@gmail.com

Terug

724880 bezoekers (1195841 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress