Wildmanrun in Sleen

30 sep 2021
Vierde Wildman Run Sleen  op 11 september
Voor de organisatie van de Wildman Run Sleen was het direct na de 2019 editie duidelijk: "wij willen de Wildman Run weer organiseren". De moeilijkheid zat hem in de onzekere tijden. Na het zwaardere vergunningstraject en enkele wisselingen in het bestuur werd het definitief: de Wildman Run gaat weer door.

De inmiddels vierde editie van de obstakel run in, om en door Sleen is op zaterdag 11 september. De gecertificeerde bouwers van Survival vereniging TommeTomme zijn direct na de "go" gestart met bouwen. In de zomermaanden zie je Sleen gestaag in de wilde stemming komen.

Veel sporters zijn toe aan weer een mooie obstakel run; Wildman Run voorziet hiervoor alsnog als enige in het noorden van Nederland in. Tijdens de lockdown intensief gesport of niet zo heel erg? Voor iedere sporter is er een passende afstand.

Deze editie zijn er 4 afstanden (in mijlen):
10 mijl; Technisch & Uitdagend voor de geoefende (Survival/OCR) sporter
6 mijl: Uitdagend & Fit voor de sportieve loper
3 mijl: Fit & Fun voor familie, voor de lol, voor de startende sporter
1 mijl: Fun: I'm a Super Hero ouders? Die heb je dus echt niet nodig, je kunt dit 


Maatregelen
Hoewel er nu recent versoepelingen zijn geweest, blijft de organisatie voorzichtig. Zo is er een andere start dan voorgaande edities en is er een Coronacheck voordat de deelnemers de ticketcheck doen. Daarnaast is een volledige vaccinatie of een negatieve PCR test die niet ouder is dan 40 uur voor deelnemers ouder dan 12 jaar van belang. Op het start/finish terrein wordt de 1,5 meter afstand of het dragen van mondkapjes gepromoot.

Meer informatie en ticketverkoop op www.wildmanrun.nl

585301 bezoekers (964944 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress